Connect with us
Publicitate

Eveniment

Fiul fostului şef de la „crimă organizată” din Braşov a fost prins când vindea droguri. Exact una din faptele pe care tatăl său le-a cercetat în cariera de poliţist

Publicat

pe

Fiul fostului şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din cadrul IPJ Braşov, Gabriel Florescu, este suspect într-un dosar ce vizează traficul de droguri, fix ceea ce a cercetat tatăl său într-o întreagă carieră de poliţist. Roberto Florescu a fost filat mai mult timp de Poliţie care a introdus chiar şi un om în anturajul lui pentru a cumpăra droguri de la el. 

Publicitate

Surse judiciare spun că în urmă cu 3-4 luni, procurorii DIICOT Brașov au prins un inculpat care era cercetat pentru trafic de droguri de risc. Ca să își mai reducă din pedeapsă, individul l-a indicat pe Roberto-Mihai Florescu ca fiind una dintre sursele lui de aprovizionare a canabisului.

Așa au început anchetatorii să îl supravegheze pe Florescu și s-au infiltrat în anturajul suspectului. Agentii sub acoperire au făcut două cumpărări de la Roberto Florescu, iar apoi au cerut judecătorilor să emită un mandat de percheziție.

Joi, pe 28 noiembrie, procurorii DIICOT au descins la domiciliu suspectului, nu au găsit droguri, însă un martor a declarat că Roberto Florescu a fost cel de la care a cumpărat marfa.

Publicitate

Surse din ancheta spun că Roberto Florescu este doar un intermediar într-o rețea mai amplă al cărui lider încă nu a fost identificat.

De aproximativ un an se ocupa de vânzarea de droguri Roberto Florescu, iar marfa o vindea cu 60 de lei gramul.

Deși inițial judecătorii Tribunalului Brașov au decis să îl trimită în arest la domiciliu, procurorii DIICOT au făcut contestație, iar astăzi Curtea de Apel a hotărât să emită pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Roberto-Mihai Florescu, surprins la Curtea de Apel Brașov de jurnalista PRO TV Electra Ghiza.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes