Connect with us
Publicitate

Eveniment

Fiul fostului șef al BCCO Brașov a ajuns, din nou, în spatele gratiilor. La solicitarea procurorilor DIICOT, magistrații l-au trimis pe Florescu Junior în arest preventiv

Publicat

pe

După ce a stat în arest la domiciliu vreme de câteva luni, Roberto-Mihai Florescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunță spynews.ro. Fiul fostului șef al Biroului de Combatere a Crimei Organizate Brașov, Gabriel Florescu este acuzat de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

„Admite contestaţia formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă ÎCCJ – DIICOT Serviciul Teritorial Braşov împotriva încheierii nr. … a Tribunalului Braşov, pe care o desfiinţează şi rejudecând cauza: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă ÎCCJ – DIICOT Serviciul Teritorial Braşov şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Florescu Roberto-Mihai. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Definitivă”, au decis judecătorii Curții de Apel Brașov.

Tânărul de 25 de ani a ajuns în vizorul procurorilor DIICOT Brașov după ce un inculpat cercetat într-un alt dosar, pentru trafic de droguri de risc, l-a indicat pe Roberto-Mihai Florescu ca fiind una dintre sursele lui de aprovizionare a canabisului.

Florescu Junior a fost supravegheat vreme de câteva luni, iar un agent sub acoperire chiar a reușit să se infiltreze în anturajul tânărului. După ce Roberto Florescu i-ar fi vândut stupefiante agentului, procurorii au descins la domiciliul suspectului acolo unde au fost făcute percheziții.

Publicitate

Surse din ancheta spun că Roberto Florescu ar fi doar un intermediar într-o rețea mai amplă de traficanți de droguri. De aproximativ un an s-ar fi ocupat de vânzarea de droguri, iar marfa o vindea cu 60 de lei gramul.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Barbu Gh.

    20 ianuarie, 2022 at 9:38 am

    În pușcărie să putrezească.

  2. Alexandru

    20 ianuarie, 2022 at 10:07 am

    Sigur pedeapsa lui este ,,avertisment,,cu durata de două zile….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes