Connect with us
Publicitate

Eveniment

Firma de videochat a fraţilor Tate a câștigat procesul cu Finațele din Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Pe fondul atâtor probleme juridice, iată că frații Tate primesc o veste bună de la Brasov. Tribunalul Brașov a decis ca firma de videochat pe care cei doi o cedaseră Georgianei Naghel să fie iertată de o datorie de 12.600 de lei.

Pe fondul atâtor probleme juridice, iată că frații Tate primesc o veste bună de la Braşov. Tribunalul Brașov a decis ca firma de videochat pe care cei doi o cedaseră Georgianei Naghel să fie iertată de o datorie de 12.600 de lei. Ba mai mult Administrația Județeană a Finanțelor Brașov trebuie să plătească și cheltuieli de judecată în valoare de 2000 de lei.

“Admite cererea de apel formulată de apelanta SC Talisman Enterprises SRL în contradictoriu cu intimata Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov, pentru Serviciul Fiscal Municipal Săcele, împotriva sentinţei civile nr.4118/18.05.2022 a Judecătoriei Braşov, pe care o schimbă în parte, şi în consecinţă: Dispune anularea parţială a executării silite înseşi efectuată de intimată în dosarul de executare silită nr.2961/8/30/3/2021/48870, în ceea ce priveşte suma de 12.662,50 lei (din totalul de 27.245 lei) reprezentând „venituri din amenzi şi alte sancţiuni aplicate de Direcţia Generală Antifraudă Fiscală”, precum şi a actelor de executare silită efectuate în dosarul menţionat, constând în titlul executoriu nr.1501/4.08.2021, somaţia nr.1885/04.08.2021 şi adresele de înfiinţare a popririi, în ceea ce priveşte suma anterior menţionată. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Dispune în temeiul art.45 lit. f) din OUG 80/2013 restituirea către contestatoare a taxei de timbru în cuantum de 1.108 lei achitată în ambele cicluri procesuale, aferentă pretenţiilor admise.

Obligă intimata la plata sumei de 2.000 lei către apelantă, reprezentând cheltuieli de judecată efectuate în apel, constând în onorariu avocaţial. Definitivă”, scriu judecătorii, potrivit evz.ro.

Publicitate

Firma fraților Tate a debutat în Săcele, județul Brașov, acolo a și rămas chiar dacă ei s-au mutat în București cu totul.

Firma înființată în 2015 a începtat să mai declare profit din 2017, iar în 2022, avea să treacă pe numele Georgianei Naghel, după ce începuse ancheta DIICOTdosare tribunalul. De altfel pe numele lui Naghel mai fusese transferată o firmă, care ulterior a ajuns în posesia unei foste iubite a lui Talisman Tate, Abigail Tyson, model Only fans.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes