Connect with us
Publicitate

Economic

Firma de curierat DPD se extinde la Brașov printr-un nou depozit de aproape 2.000 mp

Publicat

pe

Compania de curierat DPD a închiriat noi spații de depozitare în Arad, București și Brașov, cu o suprafață totală de 5.500 metri pătrați.

Publicitate

Piața de comerț electronic din România are potențialul să înregistreze cea mai mare creștere din Uniunea Europeană, în acest an, în condițiile în care Pandemia a forțat tot mai mulți retaileri, care se bazau doar pe magazine fizice, să migreze spre online.

Această evoluție a dus și la creșterea business-ului de curierat, operatorii fiind astfel foarte activi pe piața închirierilor de spații de depozitare. 

„DPD a investit anul acesta în noi centre de distribuție în orașe importante din țară pentru a asigura un timp de răspuns mai rapid și o acoperire mai bună a diferitelor zone din țară. Astfel, DPD, cu ajutorul JLL, a reușit să își stabilească noi locatii în România, în orașe cheie precum Arad, București și Brașov, proiecte care au venit în completarea celor deja existente din Timișoara și Iași”, a declarat Valentin Achim, consultant Industrial Department JLL România, care a negociat din partea DPD contractele de închiriere.

Publicitate

În primele nouă luni ale anului, cererea de spații industriale și de logistică s-a situat la aproape 380.000 metri pătrați, din care 46,2% (175.300 mp) au reprezentat tranzacții intermediate de JLL.

Compania de curierat DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrările rutiere, și este activă pe piața locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier. 

DPD are peste 1.800 de angajați (inclusiv francizele) și peste 15 milioane de colete livrate anual.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes