Connect with us
Publicitate

Economic

Firmă care administrează o cabană din Masivul Postăvarul, amendată în urma unei petreceri

Publicat

pe

Ofirmă care administrează o cabană din Masivul Postăvarul a fost amendată cu 10.000 de lei de poliţiştii din Braşov, după ce sâmbătă acolo a avut loc o petrecere la care au participat mai multe persoane, fiind încălcate măsurile de protecţie anti-COVID. În acest caz, a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, scrie News.ro.

Publicitate

Poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Poiana Braşov s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, după apariţia în mediul online a unor imagini în care erau mai multe persoane la o cabană situată în masivul Postăvarul, şi au început verificări, a anunţat, duminică, Poliţia Judeţeană Braşov.

Astfel, poliţiştii au stabilit că nu au fost respectate prevederile Legii nr. 55/2020, motiv pentru care societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

De asemenea, au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov, în vederea luării măsurilor legale, conform competenţelor.

Publicitate

„De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Braşov, precum şi Poliţia Locală Braşov, efectuează verificări conform competenţelor, reprezentanţii societăţii în cauză fiind invitaţi la sediul acestor instituţii în vederea verificării documentelor societăţii”, a transmis Poliţia Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes