Connect with us
Publicitate

Eveniment

Filmul crimei de la Săcele! Printre agresori un copil de 15 ani: „A ieșit cu toporul, tatăl cu toți copiii lui, i-au dat în cap și l-au omorât”

Publicat

pe

Tragedie în judeţul Braşov!  Un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacat în plină stradă, de patru vecini de-ai săi. Fapta s-a petrecut de faţă cu soţia lui. Suspecţii sunt un bărbat şi trei fii ai acestuia, dintre care unul este minor. Toţi au fost reţinuţi. Atenţie, urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoțional, transmite observatornews.ro.  

Publicitate

Oroarea s-a petrecut într-un cartier din municipiul Săcele. Bărbatul se întorcea acasă, împreună cu soţia lui, moment în care a fost atacat fără milă.

„Prin poartă pe acolo ne-au pândit când am venit, cu tot cu rude, patru inşi erau. Au ieşit şi au dat. Soţul s-a întors, a dat să fugă, dar nu a mai putut.”, spune soţia victimei.

„A ieșit cu toporul, tatăl cu toți copiii lui, şi i-au dat în cap și l-au omorât. Ce să se mai apere că el era cu mâna goală, domne. El nu era înarmat cu nimic. A căzut jos și când a căzut jos, l-au măcelărit cu topoarele, cu sabia cu ce or fi avut.”, a spus tatăl victimei.

Publicitate

Bărbatul a fost omorât cu bestialitate sub privirile unui copil

Atacul sângeros s-a petrecut chiar sub privirile copilului unor vecini, de doar 11 ani.

„Era aici în curte, dar era speriat. M-am speriat eu om mare, dar copilul…eu și acum am imaginația aia în cap, și am văzut eu cu ochii mei cum i-am dat în cap. A fost omul trântit și tot i-a mai dat…Am fost până acolo, dar m-am întors de teamă ca ne dă și nouă.”, spune un vecin.

Vecinii spun că suspecții nu sunt la primul act de violență. Bărbatul omorât cu bestialitate ar mai fi fost atacat şi ameninţat în trecut, şi chiar şi cu câteva ore înainte de tragedie.

„Un vecin, tot așa, i-a dat în cap, a rămas aproape mut. Acum 5 ani i-a dat lui cumnatamiu in cap si ala cu puterea lui Dumnezeu a scapat…Oameni periculoși.”, relatează un martor

Publicitate

Printre agresori, un minor de 15 ani

Agresorii, un bărbat de 43 de ani și cei trei fii ai acestuia au fost prinși de Poliție la scurt timp după comiterea faptei. Printre ei şi un minor de 15 ani.

„Politistii din cadrul Municipiului Sacele si investigatii criminale Brasov au demarat cerecetari in cadrul dosarului penal constituit cu aspectul savarsirii infractiunii de omor.”, spune comisar Florentina Manolache, purtător de cuvânt IPJ Brașov:

Suspecţii au primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați în fața instanței pentru mandat de arest preventiv.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes