Connect with us
Publicitate

Cultural

Filarmonica Brașov vă propune un program Beethoven la Bastionul Artiştilor

Publicat

pe

Joi, 23 iulie 2020, o zi cu semnificații pentru cei care iubesc creațiile beethoveniene! Emoții și trăiri, cam tot atâtea câți participanți vor fi în Bastionul Artiștilor, locul în care publicul meloman s-a obișnuit deja cu concertele în aer liber din această stagiune estivală. În varianta restrânsă, ce-i drept, și cu respectarea normelor de prevenție în vigoare după aceasta perioadă pandemică.

Cu sufletele deschise, artiștii Filarmonicii Brașov sunt pregătiți să transmită, nu doar vibrații muzicale ci și vibrații  ale inimii, celor ce simt această muzică și altfel.

Dirijorul concertului ce aduce în fața publicului programul Beethoven este maestrul Cristian Oroșanu, dirijor angajat al Filarmonicii Brașov.

„Am propus Simfonia a VII-a și Uvertura Egmond, două piese care se potrivesc bine una cu alta. Avem o orchestră mai redusă decât se uzează pentru acest program, dar m-am gândit că se potrivește cu ce avea Beethoven la dispoziție în acele vremuri. Cumva, iată că susținem concertul în varianta de epocă”, a declarat dirijorul Cristian Oroșanu.

Publicitate

Așadar, vă asteptam joi, 23 iulie 2020, Ora 19.00 – Bastionul Țesătorilor la  concertul Orchestrei Simfonice, sub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu.

În program: L. van Beethoven Uvertura „Egmont” op. 84; Simfonia a VII-a în La major op. 92

Preț 27 de lei (20 de lei concertul + 7 lei intrarea la Bastion).

Alexandra Grancea, PR Filarmonica Braşov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes