Connect with us
Publicitate

Economic

Festivalul Massif din Poiana Braşov, pierderi de 1,5 milioane de lei

Publicat

pe

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce nu mai vin artiștii străini la festivalurile din România, vă dăm un indiciu. Organizatorii evenimentelor pierd sute de mii de euro anual.

România a devenit țara festivalurilor, însă, paradoxal, aproape toate evenimentele importante de acest gen pierd zeci de milioane de lei pe an. Fanatik a aflat câți bani produc festivaluri precum Untold, Saga sau Electric Castle și cine sunt oamenii care se află în spatele lor.

Massif, organizat de Untold. Pierdere de 1,5 milioane de lei

Festivalul Massif Winter Festival, organizat în luna martie la Poiana Brașov, îl are în spate pe Sebastian-Dorel Ferenț, cunoscut drept director muzical al festivalului Untold. Evenimentul este organizat de Massif Estate SRL, firmă înregistrată în Cluj, care în 2023 a declarat o cifră de afaceri de 9,4 milioane lei și o pierdere de 1,5 milioane lei. Datoriile firmei erau, la finalul anului trecut, la 1,7 milioane lei.

Massif Estate SRL este împărțită între doi asociați: Untold Universe SA (90%) și Touring Eurolines SA (10%). Untold Universe SA nu a avut cifră de afaceri în 2023, dar a înregistrat o pierdere de 2,1 milioane lei. Celălalt partener, firma de transport Eurolines, se laudă cu un profit de 3,1 milioane lei, la o cifră de afaceri de 4,1 milioane lei.

Publicitate

Coninoarea pe Fanatik.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes