Connect with us
Publicitate

Cultural

Festival inedit la Braşov. Puteţi învăţa cum să construiţi o grădină urbană cu compost sau una senzorială

Publicat

pe

Publicitate

Cum se construieşte o grădină urbană cu compost sau una senzorială vor putea afla toţi cei interesaţi, în weekend, în cadrul Festivalului atelierelor de primăvară, un eveniment organizat cu sprijinul Fundaţiei Comunitară Braşov.

„Festivalul atelierelor de primăvară este un festival care îşi propune să aducă oamenii mai aproape de natură atât prin ateliere despre hrană sănătoasă, grădinărit, risipă alimentară şi compost, cât şi prin sesiuni care urmăresc sănătatea şi echilibrul nostru emoţional. Astfel, în cadrul atelierelor poţi descoperi cum ne ajută tehnicile de EFT – Emotionally Focused Therapy sau TRE – Tension & Trauma Release Therapy, precum şi cum ne putem folosi de plante pentru a ne restabili sănătatea (remedii florale BACH, plante aromatice)”, se arată într-un comunicat remis, joi, de organizatori.

În cadrul Festivalului, copiii pot participa la ateliere de realizat ghivece folosind materiale reciclate, în care vor planta seminţe pentru răsaduri, pe care, ulterior, le vor pune în grădină, sau se pot relaxa în cadrul altor sesiuni de creaţie, explorare, senzoriale sau motricitate, iar adulţii – la ateliere despre hrană sănătoasă, realizarea compostului sau despre cum ne putem păstra echilibrul interior.

Tot în cadrul Festivalului, duminică va avea loc un târg de seminţe, unde oricine poate face schimburi cu alţi participanţi şi poate învăţa mai multe lucruri despre plantarea lor.

Publicitate

Accesul este gratuit la toate atelierele din cadrul festivalului, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 11,00-17,00 pe strada Constantin Lacea nr. 4, au precizat organizatorii.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes