Connect with us
Publicitate

Economic

Femeile antreprenor din Braşov lansează programul ReConstruim România

Publicitate

Publicat

pe

Sub motto-ul „Pentru a (re)construi o țară este nevoie de educație!”, se va lansa în luna august la Braşov programul Reconstruim România, proiect educațional de formare antreprenorială ce se va desfășura sub egida CONAF Brașov, sucursala a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin, CONAF România, ce anul acesta va împlini un an de la lansarea oficială. Proiectul este inițiat de Asociatia Suport – Regiunea Centru, Asociatia Start Voluntar și ProMarketing&PR, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov, cu Universitatea Transilvania Brașov, alături de Camera de Comert și Industrie Brașov, AIMMAIPE, Agenția pentru întreprinderi mici și mijlocii, atragere de investiții și promovare a exportului Brașov și alți parteneri antreprenori.

Publicitate

Proiectul educațional antreprenorial ReConstruim România, oferă tinerilor motivați șansele de a întâlni și învăța de la oameni care gândesc „out of the box”, mentori care să îi scoată din rutina teoriei antreprenoriale. Direct proporțională este și îmbogătirea pe care o aduce proiectul asupra modului de a percepe antreprenoriatul: idei noi, soluții noi, adrenalină, dar și rezultate. Este știut deja că antreprenoriatul este un proces și nu un eveniment izolat si sperăm să contribuie  la crearea unei atitudini favorabile față de activitatea antreprenorială, o atitudine care va fi transpusă în comportament. Lumea din jurul nostru se transformă de la o economie a locurilor de muncă la o economie a oportunităților și, astfel, rezidă importanța din ce în ce mai mare a fenomenului antreprenorial.

„Antreprenoriatul trece de la a fi la modă, la a fi un stil de viață. Această conștientizare  a fost principala motivaţie care ne-a determinat să pornim la drum în acest proiect. Dorința şi necesitatea de a dezvolta un hub antreprenorial care să funcționeze ca un simulator de afaceri, cu tot ce înseamnă acest lucru. Dinamica antreprenorială bazată pe relațiile autentice, centrate pe rezolvarea nevoilor celor din jurul nostru duc la construirea unei comunități puternice și sustenabile. Convinși că în România este loc de mai bine, de afaceri frumoase și sănătoase, au venit alături de noi antreprenori parteneri, cadre didactice, mentori, care au înţeles că schimbarea începe de la fiecare dintre noi. Au acceptat să împartă puterea exemplului, să sădească oportunități care să transforme potențialul tinerilor, devenind astfel ambasadorii acestui proiect dinamic de educație și formare antreprenorială”, a declarat preşedintele CONAF Braşov, doamna Silvia Daniela Pohrib.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes