Connect with us
Publicitate

Eveniment

Femeie tâlhărită pe Calea Bucureşti, în Braşov. Un tânăr cu gluga pe cap i-a smuls rucsacul în care erau bani şi obiecte în valoare de 6.000 de lei

Publicat

pe

O femeie în vârstă de 55 de ani a fost tâlhărită în municipiul Brașov, în timp ce se deplasa pe Calea București împreună cu soțul său.

Publicitate

Trei tineri s-au apropiat de ei, iar unul dintre suspecți i-a smuls rucsacul femeii prin forță, în care se aflau bunuri și bani în valoare totală de aproximativ 6000 lei. evenimentul a avut loc pe 3 martie, în jurul orei 22.00.

„Una dintre persoanele suspecte, un tânăr în vârstă de 30 ani, din municipiul Sibiu, purtând pe cap o glugă, ar fi procedat la smulgerea rucsacului din mâna victimei, în timp ce ar fi beneficiat de sprijinul celorlalți doi suspecți, în vârstă de 18, respectiv de 22 de ani, care i-ar fi asigurat locul faptei, precum și facilitarea părăsirii zonei de comitere.”, a transmis IPJ Braşov.

După investigații, polițiștii din cadrul Biroul Investigații Criminale Brașov au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Sibiu, suspect de comiterea faptei.

Publicitate

Ceilalţi doi suspecți în vârstă de 18 și 22 de ani i-ar fi asigurat locul faptei și l-ar fi ajutat să fugă de la fața locului.

Bărbatul reținut a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Brașov, în timp ce cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes