Connect with us
Publicitate

Eveniment

Femeie sechestrată și bătută de iubitul ei, în Brașov

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale desfășoară o anchetă intensă într-un caz de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie, după ce o femeie a fost sechestrată și bătută în propria locuință. Suspectul se află acum în stare de reținere.

Evenimentele au fost declanșate la data de 22 iunie a.c., când poliția a primit un apel prin numărul de urgență 112, semnalând o agresiune ce ar fi avut loc într-un apartament de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Brașov.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la locul incidentului și au găsit o femeie în vârstă de 45 de ani, care era evident victima unei agresiuni fizice comise de partenerul său, un bărbat de 47 de ani.

Din primele cercetări, s-a constatat că victima a încercat să părăsească locuința de mai multe ori pentru a scăpa de violențele frecvente ale concubinului său. Femeia a încercat, de asemenea, să apeleze la poliție pentru ajutor, dar a fost împiedicată în acest demers, iar agresorul i-a confiscat telefonul mobil.

Publicitate

Probele adunate au condus la extinderea anchetei penale, iar la data de 23 iunie a.c., polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta a fost transportat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Investigațiile în acest caz grav sunt în desfășurare sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar la finalizarea acestora se va propune o soluție legală. Polițiștii continuă să strângă dovezi în acest caz înfiorător de violență domestică, în efortul lor de a asigura justiția și protecția victimelor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes