Connect with us
Publicitate

Eveniment

Femeie din Zărneşti tâlhărită în propria casă. Un bărbat a intrat peste ea şi a ameninţat-o până când bătrâna i-a dat toţi banii

Publicat

pe

Un incident șocant a avut loc în orașul Zărnești, în data de 30 ianuarie, când o femeie în vârstă de 73 de ani a fost victima unei tâlhării în propria sa locuință. Un bărbat necunoscut a intrat în casa femeii și sub amenințarea unui obiect metalic, i-a solicitat să îi dea toți banii pe care îi deține. Sub starea de teamă, femeia a fost nevoită să îi ofere infractorului suma de 300 de lei, după care acesta a fugit.

Publicitate

După investigații minutioase și vizionarea înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să identifice și să captureze bărbatul suspectat de comiterea faptei, un individ în vârstă de 45 de ani.

Pe baza probelor adunate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat în fața instanței de judecată. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, până la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes