Connect with us
Publicitate

Eveniment

Femeia dată dispărută în urmă cu o săptămână a fost găsită moartă. Femeia era prostituată, iar cel care i-a luat viața este chiar un client

Publicat

pe

Cazul femeii de 34 de ani din Brașov care a fost dată dispărută de concubinul ei s-a încheiat tragic. Tânăra practica prostituția și racola clienți în apropierea unei benzinării de pe Calea Feldioarei.

Publicitate

Pe data de 1 iulie, un bărbat de 41 de ani, care ar fi vrut să își satisfacă poftele carnale, s-a dus în acea zonă unde își fac veacul mai multe prostituate. A pus ochii pe tânăra de 34 de ani pe care a plătit-o pentru o partidă.

Surse din anchetă spun că femeia ar fi râs de faptul că clientul său nu putea performa sexual, acesta s-ar fi enervat peste măsură și a ucis-o pe prostituată.

Apoi a încercat să ascundă crima. A lăsat cadavrul în locul în care a comis atacul, a mers acasă unde a luat un cearșeaf alb și un cărucior pentru cărat butelii, s-a întors, a învelit trupul neînsfulețit iar apoi l-a cărat cu căruciorul până pe malul unui râu acolo unde l-a îngropat.

Publicitate

Fapta s-a petrecut pe 1 iulie, iar o zi mai târziu concubinul femeii a dat-o dispărută. Ancheta a fost extrem de greoaie pentru că polițiștii nu aveau inițial niciun suspect. Abia după ce au găsit imagini de pe camerele de supraveghere, anchetatorii l-au identificat pe criminal și l-au reținut.

Astăzi procurorii au făcut percheziții la domiciliul individului unde au găsit încălțămintea, hainele, geanta și telefonul victimei. El a recunoscut fapta și i-a condus pe anchetatori pe malul râului Bârsa, în spatele unei fabrici, acolo unde era îngropată femeia.

Bărbatul are antecedente penale. În 2015 a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată după ce a amenințat cu cuțitul un taximetrist și l-a jefuit. La această condamnare s-a adăugat un spor de pedeapsă de 2 ani pentru alte fapte de violență. În 2019 a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu.

Dosarul penal a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Aceștia urmează să formuleze și o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile care va fi judecată de magistrații Tribunalului Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes