Connect with us
Publicitate

Eveniment

Femeia care a furat 4.000 de lei pe care o bătrână i-a uitat într-un bancomat din Brașov s-a predat la poliție. Victima și-a recuperat banii și a retras plângerea

Publicat

pe

La trei zile după ce poza ei a făcut înconjurul internetului, femeia acuzată că ar fi furat 4.000 de lei de la un bancomat din Brașov s-a predat la poliție. Oamenii legii au decis să facă publică fotografia suspectei după ce o bătrână în vârstă de 76 de ani a reclamat faptul că a fost la un bancomat din zona centrală a orașului ca să își scoată pensia, doar că a uitat banii acolo după ce a folosit cardul, iar cineva a sustras suma eliberată de ATM.

Publicitate

„După mediatizarea fotografiei cu persoană căutată, la sediul unității de poliție s-a prezentat o persoană, în vârstă de 66 de ani, care a recunoscut că ea este persoana care a luat banii din fanta bancomatului. După ce persoana vătămată și-a recuperat prejudiciul în integralitate, a arătat că dorește să își retragă plângerea formulată, întrucât s-a împăcat cu cea care i-a sustras banii și nu mai are pretenții față de aceasta. În cauză urmează a se dispune soluția legală după înaintarea dosarului cu propunerea corespunzătoare către unitatea de Parchet. Poliția Brașov mulțumește mijloacelor media care au contribuit la mediatizarea și identificarea persoanei căutate, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Acum că a fost recunoscută faptă, iar victima a recuperat bani și a retras plângerea, dosarul penal va fi trimis către procurorul care, cel mai probabil, va da o soluție de clasare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes