Connect with us
Publicitate

Eveniment

Femeia care a fost ucisă în Săcele a fost supusă la perversiuni sexuale greu de imaginat. Acestea i-au cauzat moartea

Publicat

pe

Din probele administrate de procuror a rezultat că această crimă a fost comisă în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, în jurul orei 24:00. În timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ajuns la parterul unui bloc din Săcele, bărbatul de 24 de ani, care este cercetat pentru omor, a lovit-o fără motiv cu piciorul pe victima sa în vârstă de 65 ani. Femeia dormea pe casa scării într-un aşternut improvizat. Mai mult, acesta i-a acoperit gura cu palma pentru a o împiedica să ţipe, i-a dat pantalonii jos şi i-a introdus o coadă metalică de mătură sau de mop în orificiul anal. În urma producerii unor leziuni ale organelor abdominale-pelvine şi a unei hemoragii puternice provocate de coada metalică femeia a murit.

Publicitate

Astăzi Tribunalul Brașov a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului pentru infracțiunea de omor.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus plasarea inculpatului în detenție provizorie pentru o perioadă de 30 de zile, începând de azi.

Inculpatul nu a furnizat declarație în cursul urmăririi penale și nici în faţa judecătorului de drepturi și libertăți şi nu a formulat contestație.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes