Connect with us
Publicitate

Sport

FC Reggio Liriada, performanţă unică în fotbalul braşovean. Este campioană neînvinsă în competiţia de minifotbal Liga Pro Braşov

Publicat

pe

FC Reggio Liriada este din nou campioană în competiţia de minifotbal Liga Pro Braşov. Este pentru al 3-lea an consecutiv când echipa se impune în campionat. Mai mult, de această dată FC Reggio Liriada s-a impus cu maximum de puncte, 78. Asta după ce au reuşit să câştige toate cele 26 de partide din campionat. Această performanţa a fost reuşită pentru prima dată de când Liga Pro se desfăşoară la Braşov.  Şi golagerajul echipei a fost unul impresionant, 139 de goluri marcate şi doar 39 primite, cel mai bum atac dar şi cea mai bună apărare din competişie.

Publicitate

În ultima etapă, disputată sâmbătă, FC Reggio Liriada s-a impus cu scorul de 5-3 în faţa echipei La Mav & Friends, prin golurile marcate de: Cătălin Dragomir, Dragoș Nițu, Ionuț Vișan, Sorin Rebegea şi Marian Ologu.

La finalul partidei a avut loc festivitatea de premiere la care FC Reggio Liriada a primit trofeul de campioană. De asemenea s-au decernat și trofeele individuale pentru performerii sezonului.  Cel mai bun portar şi cel mai bun jucător al competiţiei au venit tot din partea FC Reggio Liriada. Cel mai bun portar Dragoș Nițu şi cel mai bun jucător Sabin Dîrstaru

„Încheiem așadar o ediție de campionat în care am reușit cel mai bun parcurs de până acum și care va rămâne cu siguranță greu de egalat, dar de care ne vom aminti întotdeauna cu plăcere și mândrie în același timp! O ediție în care am reușit de asemenea să fim prima echipă ce reușește event-ul, dat fiind faptul că tot formația noastră a câștigat și Cupa României, faza locală!

Publicitate

Este o performanță la care a pus umărul fiecare jucător din lotul echipei noastre iar pentru noi toți au fost cei mai buni și nu au nevoie de un trofeu individual ca să confirme acest lucru!”, a transmis pe pagina de de Facebook echipa.

După performanţa avută, FC Reggio Liriada va reprezenta Braşovul la Campionatul Național. Jucătorii echipei sunt încrezători că pot face o performanţă frumoasă şi în competiţia care reuneşte cele mai bune echipe de minifotbal din ţară.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes