Connect with us
Publicitate

Social

FC Braşov şi Steaua, rivali pe teren dar parteneri în fapte bune! Suporterii pot dona pentru un nou loc de joacă în curtea Spitalului de Copii din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Copiii bolnavi din Braşov ar putea avea un nou loc de joacă la Spitalul de Pediatrie de la poalele Tâmpei. Asta şi cu ajutorul suportrilor FC Braşov şi a oamenilor de bine în oraş.

FC Braşov, împreună cu asociaţia Magic, cei care au adus zâmbetul pe feţele a mii de copii cu boli grave, fac primul pas.

La meciul de vineri, pe care jucătorii braşoveni îl disputa acasă cu Steaua, orice suporter poate dona o mica sumă pentru a se putea amenaja un loc de joacă în curtea Spitalului de Copii din Braşov.

Chiar dacă sunteţi suporteri stegari sau stelişti, rivalitatea trebuie să rămână în incinta stadionului, nu şi dincolo de porţile lui. Cu ajutorul unităţii noastre, piticii din Braşov pot avea un nou loc unde să îşi petreacă puţinele clipe de joacă dintre tratamente şi operaţii.

Publicitate

Vineri, la porţile stadionului, dar şi în tribune, vor fi urne unde fiecare iubitor al sportului dar şi oamenii care vor să ofere măcar un zâmbet celor mai mici pacienţi ai oraşului, pot pune mână de la mână pentru a strânge fondurile necesare ridicării acestui nou loc de joacă.

Alături de noi, în tribune vor fi şi membrii Asociaţiei Magic, care vin să unească cele două galerii pentru acest mic gest la care fiecare dintre noi putem să contribuim.

FC Braşov şi Steaua, rivali pe teren dar parteneri în fapte bune!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes