Connect with us
Publicitate

Eveniment

Fata răpită din Sibiu şi găsită în judeţul Braşov ar fi plecat de bună voie cu iubitul. Părinții vor să o mărite cu un alt tânăr

Publicat

pe

Publicitate

A fost alertă în Sibiu, după ce o familie a anunţat la poliţie că fata lor, în vârstă de 14 ani a fost răpită din casă de patru bărbaţi. Familia adolescentei le-a spus poliţiştilor că aceasta ar fi fost băgată cu forţa într-o maşină care a plecat într-o direcţie necunoscută. Poliţia a dat-o dispărută şi mai multe echipaje au început imediat să o caute. Ulterior, cei 4 suspecți au fost prinși. 

O poveste de iubire interzisă, asta a scos la iveală, până acum, ancheta polițiștilor. Fata face parte din comunitatea romă și speriată că părinții au primis-o unui băiat pe care ea nu-l dorește, ar fi plecat de acasă cu iubitul de 23 de ani, transmite observatornews.ro.

Supărați, părinții au sunat la Poliție și imediat a fost emis un mesaj de tip „Alertă răpire copil” și declanșate căutări ample. Familia adolescentei le-a spus polițiștilor că ar fi fost băgată cu forța într-o mașină, în miez de noapte, cu care a plecat într-o direcție necunoscută. Tânărul de 23 de ani este acum principalul suspect, iar datele sale de identificare au fost făcute publice.

Ulterior, cei patru suspecți au fost prinși. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, din orașul Avrig, localitatea Mârșa. Cei patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate pentru a afla unde se află minora.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes