Connect with us
Publicitate

Economic

Farmacia Spitalului Militar din Braşov va fi demolată. În locul ei va fi construit un nou corp de clădire

Publicat

pe

Farmacia şi mai multe facilităţi medicale ale Spitalului Militar Braşov, mutate în 48 de containere modulare. Clădirea în care acestea funcţionează va fi demolată pentru a se putea construi un nou corp, finanţat prin PNRR.

Publicitate

După ce a obţinut finanţarea prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru construirea unui nou corp de clădire, conducerea Spitalului Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov a început pregătirile pentru implementarea proiectului, transmite bzb.ro.

Astfel, pentru a se putea realiza noul corp, unele construcţii, în care se desfăşoară diferite activităţi medicale, urmează a fi demolate, iar pentru a se putea asigura continuitatea activităţii, spitalul braşovean va achiziţiona 48 de containere modulare. Acestea vor forma un sistem modular în care se vor amenaja farmacia, laboratorui şi birourile administrative, iar valoarea acestora va fi de 2.999.999 lei.

Reamintim că în luna ianuarie a acestui an, Spitalul Militar Regina Maria din Braşov a obţinut o finanaţare nerambursabilă prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru construirea unui pavilion politraumă. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 23.040.919 euro (fără TVA), din care asistenţa nerambursabilă prin PNRR este de 95%, mai exact 21.888.873 euro. Lucrările la acest pavilion trebuie finalizat până în luna iunie a august a anului 2026.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes