Connect with us
Publicitate

Turism

Fără zăpadă, tot mai mulţi turişti renunţă la rezervările din Poiana Braşov şi Predeal. Oamenii caută alte activităţi pentru că nu pot schia

Publicat

pe

Sărbători de iarnă fără zăpadă, la munte. De asta au parte cei care și-au făcut din timp rezervări pentru petrecerea Revelionului în Poiana Brașov sau Predeal.

De altfel, multe rezervări au fost anulate. „Prognozele meteo nu sunt cele mai favorabile. În momentul de față, domeniul schiabil nu este funcțional pentru că temperaturile sunt pozitive atât ziua, cât și noaptea. Turiștii care vin la Predeal pot vizita centrul orașului și obiectivele turistice pe care le avem, dar pentru că nu este zăpadă, în ultima perioadă s-au mai anulat din rezervări”, a declarat administratorul domeniului schiabil Predeal, Mihai Predeleanu, pentru Radio România Braşov FM.

Nici în Poiana Brașov nu sunt mai multe opțiuni pentru petrecerea concediului, deși gradul de ocupare în hoteluri este de peste 80%. Doar copiii și începătorii pot schia în aceste zile, pe pârtia Stadion.

„În momentul de față, zăpadă se găsește numai sub formă de depozite pe anumite părți din partea superioară a masivului Postăvaru. În partea inferioară, s-a deschis doar pârtia de începători. Pârtia Stadion e cu un strat destul de mic de zăpadă și influențat foarte mult de condițiile meteo exterioare. Se anunță câteva zile de frig, dar după 3 ianuarie. Sperăm ca atunci să reușim să deschidem cât mai multe pârtii”, a precizat administratorul domeniului schiabil, Adrian Biriboiu.

Publicitate

În lipsa zăpezii, turiștii pot participa la diverse activități organizate la Centrul de Agrement din Poiana Brașov sau se pot relaxa la piscinele și saunele din hoteluri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes