Connect with us
Publicitate

Sport

Fără reduceri de pedepse pentru oficialii suspendaţi ai Coronei Braşov?

Publicat

pe

Publicitate

O dată cu handbalistele de la Corona Braşov a fost suspendat şi medicul echipei, Marius Capră, pentru o perioadă de 4 ani. În acelaşi timp, fostul preşedinte al clubului, Liviu Dragomir (foto), a primit o sancţiune de 2 ani şi jumătate, iar directorul tehnic al grupării de la poalele Tâmpei, Mariana Târcă, 2 ani de zile.

Împotriva antrenorilor Ion Crăciun şi Marius Novanc nu s-a dat nici un fel de sancţiune, neexistând dovezi împotriva lor.

Dacă Liviu Dragomir a revenit în politică şi nu este foarte afectat de suspendare, medicul Marius Capră este puţin probabil să mai fie ofertat de vreun club sportiv. Cea mai afectată rămâne, totuşi, Mariana Târcă, cea mai bună handbalistă a Braşovului şi una dintre emblemele României în acest sport.

Dacă în cazul handbalistelor suspendate preşedintele ANAD, Cristian Balaj, a spus explicit că, după studierea dosarului, va cere reducerea pedepselor la jumătate, nu există informaţii că acelaşi lucru se va întâmpla şi în cazul oficialilor.

Publicitate

Este puţin probabilă o reducere a pedepselor în cazul lor, mai ales că unele handbaliste au declarat că ar fi fost forţate să facă acea terapie sau au fost asigurate că nu încalcă nici un regulament dacă o fac.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes