Connect with us
Publicitate

Administrație

„Fără milă pentru cei care încalcă legea şi regulile de protecţie sanitară”

Publicat

pe

Primul ministru Ludovic Orban a declarat astăzi, ziua în care au fost inregistraţi peste 600 de noi infecţati cu Covid-19, că autorităţile şi instituţiile de control sunt responsabile de respectarea regulilor, după cum scrie ziare.com.

„Creşterea numărului de cazuri trebuie să ne pună în gardă şi vă solicit fiecărui ministru să sunaţi mobilizare generală în ministerele pe care le conduceţi. Toate ministerele implicate în bătălia contra Covid trebuie sa fie mobilizate la maximum şi să utilizeze toate instrumentele legale pentru a putea reduce numărul de persoane infectate”, a spus Orban, la inceputul şedinţei de guvern de astăzi.


Prim-ministrul le-a cerut membrilor guvernului să fie hotărâţi şi determinaţi în privinţa pedepsirii celor care încalcă normele sanitare: „Transmit un mesaj simplu: fără milă, fără menajamente faţă de cei care încalcă legea şi care încalcă regulile de protecţie sanitară. Toate instituţiile cu atribuţii de control trebuie să fie mobilizate în teren şi să controleze la sânge unde trebuie respectate reguli şi să dicteze toate sancţiunile legale împotriva celor care le încalcă”, a mai declarat premierul.

foto: financialintelligence.ro

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes