Connect with us
Publicitate

Util

Fără certificat verde la târgul de Crăciun din Brașov. Autoritățile spun că accesul va fi permis și persoanelor nevaccinate

Publicat

pe

Vești bune pentru brașovenii și turiștii care nu s-au vaccinat până acum. Primăria Brașov a anunțat că accesul la târgul de Crăciun din Piața Sfatului, dar și la cele din cartierele din oraș va fi făcut fără obligativitatea prezentării certificatului verde, spun jurnaliștii adevarul.ro.

Publicitate

Asta înseamnă că cei care vor să cumpere produsele comercianților vor putea umbla liniștiți pe la căsuțele care vor fi montate la toate aceste târguri.

„Accesul braşovenilor şi turiştilor în zonele unde municipalitatea a amplasat acele căsuţe, fie că vorbim de Piaţa Sfatului sau de cartiere, este permis fără ca aceştia să facă dovada unui certificat verde sau a unui test negativ”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, pentru aceeași sursă.

Autoritățile locale spun că vor exista totuși reguli de protecție sanitară. Participanții la târgurile de Crăciun vor fi obligați să poarte masca de protecție și să respecte distanța fizică față de cei din jur.

Publicitate

Luni seara, pe 29 noiembrie, Brașovul va intra oficial în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Atunci autoritățile vor aprinde luminițele care vor împodobi orașul până în luna ianuarie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes