Connect with us
Publicitate

Eveniment

Fapta bună făcută de un militar în rezervă din Braşov! A găsit un portofel plin de bani, dar fără acte în el. Totuşi posesorul s-a găsit

Publicat

pe

Publicitate

Zilele trecute, în timp ce se plimba pe o stradă din Brașov, domnul Vasile a găsit un portofel. În acesta se afla o sumă destul de mare de bani – peste 1800 de euro, însă niciun act de identitate, așa că protagonistul nostru a intrat în sediul unei bănci, aflate în apropiere și a anunțat funcționarul bancar despre bunul găsit, în speranța că cel care l-a pierdut a trecut deja pe acolo sau că va reveni în căutarea portofelului.

Au trecut câteva zile în care domnul Vasile a așteptat să fie contactat pentru a returna portofelul proprietarului, însă telefonul nu a sunat, așa că a luat decizia de a preda bunul găsit și nerevendicat la Secția 5 Poliție Brașov.

„Colegii noștri au început verificările și, într-un timp destul de scurt, au reușit să o identifice pe doamna Maranda, posesoarea portofelului.

Aceasta ne-a mărturisit, afectată fiind, că a lucrat mulți ani în comerț pentru a strânge suma respectivă, iar pierderea a întristat-o foarte tare, mai ales că speranțele de a-și recupera bănuții erau aproape inexistente.

Publicitate

Simțul civic, pe care l-a demonstrat domnul Vasile, a făcut-o din nou să creadă că cinstea cântărește mai mult decât banul, fapt pentru care i-a mulțumit, vădit emoționată.”, a transmis IPJ Braşov.

În încheiere vă mai spunem doar atât, domnul Vasile este cadru militar rezervist și a mărturisit că, datorită unei bune educații primite, dar și a serviciului militar în care a activat cu admirație și respect, cunoscând greutatea cu care se câștigă banii prin muncă în ziua de azi, singurul său gând a fost acela de a înapoia portofelul celui care l-a pierdut.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes