Connect with us
Publicitate

Administrație

Fântâna arteziană de la Gară, transformată în „piscină” de oamenii străzii, a fost oprită la cerea locuitorilor din zonă. Va intra în reabilitare și s-ar putea transforma în parc

Publicat

pe

Fântâna arteziană de la Gară, din spatele blocului Căprioara, va intra în reamenajare. La fel și cea din Parcul Central. Anunțul a fost făcut vineri, în ședința de plen a Consiliului Local, de viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu, conform Radio România Brașov FM.

„În ceea ce privește fântâna, este nefolosită la solicitarea cetățenilor pentru a nu fi folosită pe post de piscină pentru că ar însemna să blocăm niște echipaje și noi și Poliția Națională toată ziua în zonă, dar acolo este un proiect de reamenajare a acestei fântâni. Același caz este și cu fântâna din Parcul Titluescu, unde tot așa se face un proiect de modificare a fântânii”, a spus Sebastian Rusu.

Răspunsul a venit în urma interpelării consilierului social-democrat Lucian Pătrașcu. Acesta a venit și anterior cu propunerea ca, în această zonă, să fie amenajat un parc.

De cealaltă parte, primarul municipiului Brașov, Allen Coliban a precizat că pentru asta e nevoie de o consultare și discuții suplimentare.

Publicitate

Pătrașcu a mai solicitat și camere de luat vederi în parcuri și alte locuri din oraș, aceste urmând a fi puse în discuție, de asemenea.

Zona fântânii arteziene de la Gară este un loc în care se adună oameni ai străzii, pentru care locuitorii din zonă au făcut mai multe reclamații. Deși în zonă sunt echipaje de poliție, care îi gonesc, oamenii străzii revin aici.

sursa: Radio România Brașov FM
foto: RRBv

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes