Connect with us
Publicitate

Eveniment

Fals funcţionar public din Braşov, „trăgea ţepe” cu închirierea de apartamente. Lua avansul şi se făcea nevăzut

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii a șapte infracțiuni de înșelăciune, ca urmare a unor anunțuri de închiriere a unui apartament.

Publicitate

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la începutul anului, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Brașov, ar fi contactat o persoană în vederea închirierii unui imobil, în municipiul Brașov.

În timpul discuțiilor cel care oferea spre închiriere imobilul, s-ar fi prezentat drept un funcționar public, pentru a conferi încredere persoanei vătămate și i-ar fi solicitat acesteia suma de 250 de euro drept avans, sumă pe care aceasta ar fi plătit-o, dar închirierea apartamentul nu ar mai fi avut loc.

În cadrul activităților desfășurate de polițiști, aceștia au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Timișoara.

Publicitate

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că bărbatul ar mai fi indus în eroare alte 6 persoane vătămate, folosindu-se de calități oficiale, și ar fi obținut sume de bani, cuprinse între 600 și 2500 lei.

În continuare, se efectuează cercetări cu persoana bănuită aflată în stare de arest preventiv în altă cauză penală, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes