Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FAKE NEWS / Arată sau nu aşa bradul din Piaţa Sfatului!?

Publicat

pe

O fotografie a devenit în această seară, în doar câteva ore, viral pe reţelele de socializare şi a stârnit multe controverse. Asta după ce s-a propagat şi a fost distribuită pe mai multe grupuri de Facebook din Braşov. În poză se prezintă un brad ciudat care ar fi în Piaţa Sfatului. Acesta arată ca şi cum ar fi un brad pneumatic, care pare umflat, iar la montarea lui lucrează mai mulţi muncitori cu două macarale.

Publicitate

Pe reţelele de socializare au apărut foarte repede diferite comentarii, unii oameni se minunează crezând că este adevărat iar alţii şi-au dat repede seama că este un fake news, iar poza este lucrată pe calculator.

Printre comentarii putem să notăm: „Dacă e adevărat se cunoaşte că s-a schimbat primarul !”, „Putea sa fie mai aratos si mai lung si pus in lumina realitatii nu a jucariilor???? Asa starnesti imaginatia ,fanteziile si umorul ????????„, „E o gluma cred!???? A ajuns Brasovul de rasul lumii odata cu schimbarea primarului! Pacat!Oare va mai face cineva poze cu „Bradul” anul acesta????? Nu cred.????????????, „Acum înțelegem cum Primăria Brașovului a economisit peste 500.000 de Ron prin renegocierea contractului! Fac reclama la ….dopuri!????„, „Bradul cel mai urât din lume sigur o să câștige Brașovul ????????„, „IOI ZICI CA-I UN DOP” sau „Brasovul an de an a avut un brad frumos în centrul orașului acum facem gonflabile rusine primarului suntem dezamagiti este capitala româniei DACĂ va uitati pe hartă suntem in centrul tarii păcat cade padurea pe voi si noi facem gomflabele pacat”.

Chiar dacă unii braşoveni au căzut în capcană, trebuie precizat că este un FAKE NEWS. Bradul nu există, iar dacă nu aveţi drum în Piaţa Sfatului, dovada o aveţi aici, pe camera web care transmite live toate mişcările din centrul oraşului.

Publicitate

Conform Primăriei Braşov, bradul care va fi montat în acest an în centrul oraşului va fi unul foarte colorat, iar tema propusă pentru împodobirea oraşului este ,,Iarna în culori!”.

Aşa va arăta bradul din Piaţa Sfatului!

Ce este, de fapt, în imagine 

Adevărul e că sculptura „anal plug” îi aparține lui Paul McCarthy. Înaltă de 24 de metri, sculptura gonflabilă a fost instalată în Place Verdome din Paris, în octombrie 2014, ca parte a unei expoziții FIAC. Desigur, a urmat un val de indignare, iar sculptura a fost scoasă la scurt timp după, scrie The Guardian

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
4 Comentarii

4 Comments

 1. Geos

  21 noiembrie, 2020 at 7:24 pm

  Lol, ati facut o stire dintr-o postare a unei pagini de satira? :)))

  • Marius

   21 noiembrie, 2020 at 10:01 pm

   Foarte bine au facut, multi au preluat poza si o distribuiau ca fiind reala. Comentariile deja erau SF, trebuia sa fie clar ca e o gluma. Eu chiar m-am crucit cand am vazut cat de redusi sunt unii sa nu inteleaga ca e o gluma

  • Sustin Allen Coliban

   21 noiembrie, 2020 at 10:53 pm

   Continui sa-mi fac cruce cati prosti injura Primaria pentru ca au montat asa brad: 1. nu apreciaza arta, 2. nu apreciaza satira, 3. DOAMNE FERESTE INTRE CE OAMENI TRAIM

 2. Cristi

  21 noiembrie, 2020 at 10:42 pm

  Din pacate este un mizerabil atac la primarul USR-ist. In piata astazi nu este nimic. a se vedea webcam-ul:
  https://mybrasov.eu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes