Connect with us
Publicitate

Economic

Facturi mai mari la apă și canalizare. Compania Apa Brașov anunță posibile scumpiri, începând de la 1 ianuarie 2022

Publicat

pe

Creșterea prețurilor la energie și gaze ar putea umfla facturile la apă și canalizare. Reprezentanții Companiei Apa Brașov au anunțat că această decizie ar putea fi luată din cauza majorării cheltuielilor cu 10-15%, spun jurnaliștii radiobrasovfm.ro.

Publicitate

„În contextul creşterii prețurilor la energie şi gaze naturale, costul activităților de producție, transport şi distribuție a apei potabile, precum şi cele de epurare, canalizare, s-au mărit. În acest moment suntem într-o etapă de analiză a situației, cu contracte în derulare pentru o serie de lucrări. Compania Apa Braşov face precizarea că e posibilă o creştere a tarifelor în următoarea perioadă, într-un cuantum pe care îl vom stabili după ce vom avea rezultatele analizei”, a declarat pentru aceeași sursă Alina Bălătescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Braşov.

În prezent, la Braşov, apa potabilă are un tarif de 4,61 de lei, iar canalizarea a ajuns la 3,17 lei astfel că braşovenii plătesc, în total, 7,78 de lei pentru fiecare metru cub de apă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes