Connect with us
Publicitate

Social

Facilitățile pentru pensionarii care merg cu autobuzele RATBV mai așteaptă. Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local

Publicat

pe

Publicitate

Facilitățile pentru seniorii care folosesc autobuzele RAT mai așteaptă. Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de plen extraordinară, după ce au fost aduse mai multe amendamente de către aleșii locali privind gratuități, reduceri sau scăderi ale pragului de vârstă pentru pensionari.

Potrivit primarului Allen Coliban, însă, pentru aceste amendamente nu a fost precizat impactul bugetar al subvențiilor pe care trebuie să le acopere municipalitatea, transmite Radio România Braşov FM.

Mai mult, reducerile pentru abonamente trebuie aprobate în Adunarea Generală a Asociației Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov.

Punctul va fi discutat într-o ședință ulterioară.

Publicitate

Vă reamintim că între altele, proiectul prevedea facilități pentru seniori care să fie luați în considerare de la 60 de ani, și nu de la limita legală de pensionare.

De asemenea, să le fie acordate 15 bilete gratuite seniorilor cu pensii de minim 1700 de lei, de la 1200 lei, cât este acum, abonamente reduse cu 50% pentru seniori, care nu beneficiază de această facilitate în prezent.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes