Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Facebook Messenger a picat. Mesajele nu se mai trimit

Publicat

pe

Publicitate

Aplicația Facebook Messenger este inutilizabilă în România, dar și în alte zone ale lumii, după o întrerupere a serviciului cu care s-a confruntat gigantul rețelelor de socializare.

Milioane de oameni sunt afectați de căderea Facebook Messenger. Mulți dintre ei au crezut că este vorba despre probleme la internet, însă se pare că de fapt problema este la serverele companiei. Inițial mesajele erau primite cu întârziere, după care aplicația de chat nu a mai funcționat deloc.

După ora 18:15, aplicația continuă să funcționeze cu interferențe, însă este în continuare inutilizabilă. În cazul trimiterii fotografiilor, pe chat este afișat mesajul că fotografia pare să se fi trimis, însă aceasta nu se trimite. De asemenea, aplicația pare că încearcă în mod constant să se conecteze la internet, acesta fiind mesajul afișat: „Facebook trying to connect on internet”.

Unele mesaje sunt trimise după mai multe minute de așteptare. Pentru cei mai mulți utilizatori, în lipsa chatului Facebook, alternativa a devenit Whats App, o mare parte dintre discuții mutându-se acolo. Desigur, ca alte variante mai există servicii precum Telegram sau Signal care nu sunt afectate, problema fiind una internă a Facebook.

Publicitate

Problema a apărut în România în jurul orei 18.00. Au fost raportate probleme şi în Finlanda, Portugalia, Ungaria, Republica Moldova, Ţara Galilor, Belgia, Grecia şi Tunisia.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes