Connect with us
Publicitate

Economic

Fabrica DS Smith din Zărnești își extinde angajamentul față de educație și în 2024

Publicat

pe

DS Smith Zărnești își extinde angajamentul față de educație și în 2024, cu noi oportunități pentru elevii din învățământul primar

Publicitate

Compania a încheiat un acord de parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov pentru al treilea an consecutiv, pentru a susține lecții de ecologie și economie circulară în Zărnești și Râșnov.

Fabrica de hârtie DS Smith din Zărnești continuă seria inițiativelor educaționale în domeniul economiei circulare și sustenabilității și anunță două noi proiecte, ce vor începe toamna aceasta și se vor derula și pe parcursul anului viitor. Beneficiari vor fi câteva sute de elevi din regiune. În acest context, compania a extins acordul de parteneriat încheiat în 2020 cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov și vizează, în principal, școlile din Zărnești și Râșnov, unde primele activități sunt deja programate pentru luna noiembrie.

Lecțiile de economie circulară pentru copiii cu vârste între 6 și 10 ani se înscriu în obiectivul Strategiei de Sustenabilitate ‘Now & Next’ de a implica 10 milioane de oameni în acțiuni legate de economia circulară și stilurile de viață circulare, până în 2023. Începând cu anul 2020, aproape 1.000 de elevi din județul Brașov au luat parte la aceste ateliere atractive și au aflat mai multe despre protecția mediului, reciclare și gestionarea adecvată a deșeurilor, îmbogățindu-și cunoștințele în acest domeniu. Acum, școlile din Zărnești și Râșnov sunt invitate să își rezerve locurile – activitățile se desfășoară în sala de clasă, iar participarea este gratuită.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes