Connect with us
Publicitate

Economic

Fabrica de hârtie DS Smith, din Zărneşti, are un nou director general

Publicat

pe

DS Smith anunță numirea lui Marius Juncanariu în funcția de Director General al fabricii de hârtie pentru ambalaje din Zărnești, începând cu luna mai. Marius Juncanariu preia acest rol de la Alan Young, fostul Director General, care își va continua activitatea în cadrul Grupului DS Smith, la nivel european. Unitatea de producție din Zărnești este cea mai mare de acest tip din România și asigură necesarul pentru aproape jumătate din piața locală, potrivit unui comunicat de presă.

Publicitate

​Cu o experiență profesională de peste 15 ani și specializări multiple incluzând domenii precum finanțe, contabilitate, control, raportare și management, Marius Juncanariu s-a alăturat companiei DS Smith Zărnești în martie 2018, în calitate de Director Financiar. De profesie este economist și a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, fiind licențiat în Economie și Administrarea Afacerilor.

“Preluarea funcției de Director General al DS Smith Zărnești este onoare profesională și reprezintă, în același timp, o mare responsabilitate pentru mine. Unitatea de producție de la Zărnești, care va împlini curând 170 de ani de tradiție, intră acum într-o nouă etapă, axată pe eficiență, grijă față de mediu și implicare în dezvoltarea comunității locale. Sunt convins că, alături de colegii mei, vom reuși să ne atingem obiectivele și să implementăm cu succes toate investițiile planificate, contribuind concret la dezvoltarea economiei locale și a orașului Zărnești.”, a declarat Marius Juncanariu.

Fabrica DS Smith din Zărnești este cea mai mare unitate de producție a hârtiei pentru ambalaje din România, asigurând necesarul pentru aproape jumătate din piața locală și utilizează ca materie primă 100% deșeurile de hârtie și carton.

Publicitate

DS Smith deține în România un centru de coordonare a operațiunilor de reciclare în București, două depozite de reciclare în Otopeni și Cluj-Napoca, o fabrică de hârtie pentru ambalaje, la Zărnești, două fabrici de ambalaje, la Ghimbav și la Timișoara și 3 puncte de lucru, în Pitești, Timișoara și Otopeni, județul Ilfov, unde lucrează, în total 650 de angajați, transmite inancialintelligence.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes