Connect with us
Publicitate

Eveniment

Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Zărnești. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat

pe

A fost panică, în această dimineață, într-un bloc din orașul Zărnești. În jurul orei 5.00, o explozie puternică a zguduit clădirea cu zeci de garsoniere, iar oamenii care locuiesc acolo s-au trezit speriați de sunetul asurzitor al bubuiturii. La scurt timp după ce s-a produs deflagrația, oamenii au sunat la 112.

Publicitate

„În această dimineață, în jurul orei 05.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au fost sesizați cu privire la faptul că ar fi avut loc o explozie într-un bloc de garsoniere din localitate. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, în urma exploziei 4 persoane fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar mai multe bunuri au fost distruse. Polițiștii au luat măsuri pentru evacuarea persoanelor din bloc, precum și pentru păstrarea unei distanțe de siguranță și protecție”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Explozia a lăsat în urmă pagube însemnate. Mai multe garsoniere au fost afectate de suflul deflagrației, ferestrele unor locuințe au fost sparte, iar câteva uși de la intrarea în garsoniere au fost distruse. Inclusiv pe casa scării au căzut bucăți din tencuială, iar firele de electricitate s-au desprins de pe pereți. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc explozia.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes