Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Experiment. Doar 3 din 10 direcții de sănătate publică reacționează la primul apel. DSP Brașov printre cele 3

Publicat

pe

Reporterii Ziare.com au încercat să ia legătură cu angajații mai multor direcții de sănătate publică din România, sunând la numarele de telefon afișate pe internet, pentru a le testa capacitatea de reacție în contextul epidemiei de COVID-19.

Publicitate

Au fost selectate direcțiile de sănătate publică din București, Cluj, Timișoara, Dolj, Constanţa, Arad, Iași, Oradea, Suceava și Brașov.

La prima încercare, doar angajații a trei dintre cele 10 instituții au răspuns: Timișoara, Arad și Brașov. În rest, liniile au fost ocupate. La Constanța telefonul a sunat fară folos.

La a doua încercare, au mai răspuns și angajații de DSP Dolj și DSP Suceava. Pentru București, Cluj și Iași, liniile au fost în continuare ocupate, iar la Constanța nu a răspuns nimeni.

Publicitate

La DSP Brașov, apelul a fost preluat după aproximativ un minut de așteptare. Întrebată cate persoane preiau apelurile în momentul respectiv, operatoarea a spus că nu poate oferi aceste informații.

Operator DSP Brașov: „Haideți să luați legătură cu alta persoana, noi suntem detașate, chiar nu avem voie să vă dam informațiile acestea. Suntem persoane destule și au fost aduse persoane suplimentar. Rugămintea mea este să…”

Reporter Ziare.com: Deci au fost aduse persoane suplimentar?

Operator DSP Brașov: Da, dar nu vreți să știți cât e de… Într-un anume fel, da, facem fata. Luați legătură cu altcineva de la secretariat.

Reporter Ziare.com: Câte telefoane primiți zilnic?

Publicitate

Operator DSP Brașov: „Multe, multe, nu știu să vă spun. Haideți să încheiem, că chiar sunt apeluri în așteptare. Sunați la secretariat”.

Răspunsul celorlalte DSP-uri, precum și timpii de răspuns îi puteți citi pe ziare.com aici

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes