Connect with us
Publicitate

Eveniment

Exercițiu pentru gestionarea unei situații de urgență la Sala Sporturilor, din Brașov. Pompierii îi îndeamnă pe brașoveni să nu intre în panică și să își păstreze calmul

Publicat

pe

După ce ieri primăria Brașov a fost evacuată în urma unui exercițiu pus la cale de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, astăzi o nouă clădire importantă din oraș a ajuns în aceeași situație. La Sala Sporturilor are loc un exercițiu care va testa capacitatea de reacție a autorităților în cazul unui eveniment neplăcut.

Publicitate

 „Astăzi, 19.10.2023, începând ora 10.00 se va desfășura un exercițiu privind gestionarea unei situații de urgență la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași Brașov. Acest exercițiu face parte din cadrul „Stagiului de formare COS – DSM” și urmărește coordonarea integrată la fața locului a Comandantului Operațiunilor de Salvare (COS) și Directorul Operațiunilor de Salvare (DSM), funcționarea Punctului de Comandă Mobil, cât și cooperarea COS – DSM cu celelalte instituții care au rol în gestionarea unor astfel de situații de urgență”, au anunțat reprezentanții ISU Brașov.

sursa foto: ISU Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes