Connect with us
Publicitate

Eveniment

EXCLUSIV / Un jandarm din Brașov a fost ucis, noaptea trecută, în urma unui scandal în care au fost implicați alți 3 bărbați. Agresorul ar fi încercat să își pună capăt zilelor

Publicat

pe

Un scandal pornit din cauza băuturii s-a încheiat cu moartea unui jandarm din Brașov. Seara trecută, patru bărbați din oraș s-ar fi întâlnit la locuința unuia dintre ei și ar fi început să consume alcool. În toiul nopții, petrecerea s-a transformat într-o adevărată tragedie după ce unul dintre petrecăreți și-ar fi atacat prietenii de pahar.

Publicitate

Surse din cadrul anchetei spun că agresorul i-ar fi atacat cu cuțitul pe cei trei prieteni ai săi. Între ei s-ar fi aflat un pompier din cadrul ISU Brașov, dar și un militar care era angajat la Inspectoratul Județean de Jandarmi din Brașov.

Aceleași surse spun că după ce și-a atacat prietenii, agresorul a plecat din curtea uneia dintre victime, s-ar fi dus spre casă, iar în apropierea blocului în care locuiește și-ar fi tăiat venele de la ambele mâini. Individul a fost găsit de polițiști, dar și de cadrele medicale, în stare de inconștiență și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Brașov.

Din păcate, unul dintre bărbații agresați, un jandarm în vârstă de 39 de ani, a murit în urma loviturilor de cuțit. Celelalte două victime, printre care se află și pompierul angajat la ISU Brașov, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Publicitate

Conflictul ar fi izbucnit de la o datorie de peste 5000 de euro pe care una dintre victime ar fi avut-o la agresor, spun aceleași surse.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes