Connect with us
Publicitate

Social

Examenul de titularizare a fost suspendat, în această vară

Publicat

pe

Examenul de titularizare a fost suspendat. Anunțul a fost făct de către Ministerul Educației, care a precizat că dat fiind faptul că suntem în starea de alertă, acest concurs de ocupare a catedrlor vacante în învățământul preuniversitar este suspendat.

Publicitate

„În acest context, Ministerul Educației și Cercetării, pentru respectarea cadrului legal în vigoare, a emis Ordinul pentru suspendarea organizării și desfășurării unor activități prevăzute în anexa nr. 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021, aprobată prin Ordinul ministrului educației și cercetării nr.5.259/2019, cu modificările și completările ulterioare. Precizăm faptul că imediat după încetarea stării de alertă, Ministerul Educației și Cercetării va dispune reluarea acestor activități, care se vor realiza conform unui calendar aprobat prin ordin al ministrului educației și cercetării”, a precizat Ministerul Educației.


Examenul de titularizare ar fi trebuit să aibă loc în 17 iulie, însă, de astăzi, profesorii ar fi trebuit să își depusă dosarele de concurs. Titularizarea este angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Asta însă cu condiția ca profesorul să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului, dar să existe și catedră vacantă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes