Connect with us
Publicitate

Social

Examen cu 4 elevi la proba de Română de la etapa specială a Evaluării Naţionale

Publicat

pe

5 candidați, absolvenți ai claselor a VIII-a, au fost înscriși pentru susținerea probei de Limbă și literatură română, din etapa specială a Evaluării Naționale, dar prezenți au fost 4. Unul dintre cei care au susținut examenul a beneficiat de condiții speciale fiind în imposibilitatea redactării lucrării scrise. Următoarea probă scrisă va avea loc marți, 30 iunie, la Matematică).

Primele rezultate, anonimizate, vor fi afișate joi, 2 iulie, până la ora 12.00, în centrul de examen. Contestațiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Etapa specială de Evaluare Națională este organizată special pentru candidații care au lipsit din prima etapă, pentru că au fost în carantină sau în autoizolare, din cauza Covid 19.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes