Connect with us
Publicitate

Economic

Evoluţia preţurilor chiriilor din Braşov. Surprinzător, preţul unei garsoniere a scăzut în noiembrie faţă de luna anterioară

Publicat

pe

Sumele solicitate pe platforma Storia pentru chiriile din 10 mari orașe analizate au înregistrat o creștere de 22% de la un an la altul (noiembrie 2023 vs. noiembrie 2022), arată o analiză a site-ului. Tarifele  solicitate de la o lună la alta (noiembrie 2023 vs. octombrie 2023) au crescut, în medie, cu 6%.

Publicitate

În Braşov, în luna noiembrie, comparativ cu luna anterioară, tarifele medii solicitate pentru închiriere au scăzut cu 1% în cazul garsonierelor, în timp ce prețul apartamentelor cu două și trei camere a rămas constant.

Comparativ cu aceeași lună a anului trecut, tarifele de închiriere au crescut, în medie, cu 9% pentru apartamentele de trei camere, cu 19% în cazul apartamentelor cu două camere și cu 14% în cazul garsonierelor.

Astfel, în luna noiembrie tariful mediu de închiriere al garsonierelor a fost de 320 de euro, în timp ce apartamentele cu două camere se închiriază, în medie, cu 500 de euro, iar cele cu trei camere se închiriază cu 600 de euro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes