Connect with us
Publicitate

Cultural

Evenimentul „Noaptea Muzeelor” va ajunge și în satele din România. Când vor putea fi vizitate obiectivele turistice de la țară

Publicat

pe

După Noaptea Muzeelor, din mai, în 2 septembrie vom avea și o Noapte a Muzeelor la Sate, o premieră europeană și națională anunțată de Rețeaua Națională a Muzeelor din România, anunță economedia.ro.

Ea va propune publicului activări culturale și programe educative în diverse spații cu valoare istorică și de patrimoniu, din satele și comunele României.

Pentru asta, însă, este necesar ca instituțiile să fie înscrise în program. Înscrieri se fac până în data de 25 iulie printr-o fișă, pe care cei interesați o pot solicita la adresa de email [email protected].

Cu ocazia acestui eveniment, va fi lansat și un kit pedagogic, ce va fi pus gratuit la dispoziția participanților interesați în organizarea de programe educative pentru copiii și tinerii din satele și comunele țării. Kit-ul include asistență din partea specialiștilor și un pachet complet, cu fișe de programe educative, instrumente și resurse pentru implementarea lor.

Publicitate

În cadrul primei ediții a Nopții Muzeelor la Sate, organizațiile înscrise în program vor beneficia de promovare și de reprezentare în cadrul platformei noapteamuzeelor.org (în curs de actualizare), care va oferi publicului informații despre evenimentele, activitățile și proiectele găzduite pe 2 septembrie în toată țara.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes