Connect with us
Publicitate

Social

Eveniment unic la nivel național, la Braşov! „Galeria terapiilor” pentru copiii cu nevoi speciale

Publicat

pe

„Galeria terapiilor”pentru copiii cu nevoi speciale, la Brașov. Este cea de-a treia ediție a unui eveniment unic la nivel național.

Potrivit organizatorilor, este un proiect dedicat conectării, cunoașterii și inspirației, din credința în șansa copiilor cu nevoi speciale.

„Galeria terapiilor” va avea loc în perioada 24 – 26 mai, la Brașov, și își propune să creeze un spațiu unde familiile, specialiștii, terapeuții și speakerii motivaționali să se reunească pentru a ajuta această categorie.

: „Vor fi conferințe despre logopedie, kinetoterapie, specialități care pot contribui la dezvoltarea acestor copii și nu numai, pentru că vom avea și sesiuni cu care încercăm să ajutăm părinții, iar terapeuții să poată să colaboreze mai bine cu acești copii. Ultima zi va fi una motivațională, în care oameni cu dizabilități, cu nevoi speciale vin să-și povestească drumul lor către o stare de bine, către ceea ce au făcut până acum, precum și motivele pentru care s-au bucurat de viața lor chiar și având acele dizabilități. Pe lângă asta va fi și o expoziție, cu standuri cu terapeuți, cu activități integrative cu copii tipici și copii cu nevoi speciale.”, spune președintele Asociației ”Albert și zâmbete”, Csato Endre, potrivit radiomures.ro.

Publicitate

Conferința poate fi urmărită și live prin streaming, prin înregistrarea pe Galeriaterapiilor.ro.

La ora actuală, în România sunt înregistrați oficial circa 80.000 de copii cu nevoi speciale, însă numărul lor real depășește 100.000, pentru că mulți părinți sau aparținători nu știu sau nu vor să recunoască problemele copiilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes