Connect with us
Publicitate

Cultural

Eveniment special în Piața Sfântul Ioan. 11 modele în fotoliu rulant vor defila alături de personalități din Brașov

Publicat

pe

Asociaţia Open Your Heart și Asociația Armonis vă invită joi, 20 iulie, la ora 19, la „Atipic Beauty Brașov 2023 by Magda Coman”, un eveniment emoţionant aflat la a-37-a ediţie, care transmite un mesaj puternic: Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!

Publicitate

Joi, 20 iulie, de la ora 19:00, pe scena Atipic Beauty Brașov din Piața Sfântul Ioan vor urca 11 modele de viață extraordinare în fotoliu rulant, care vor defila alături de personalități locale din Brașov și nu numai. Scopul evenimentului stă în speranța de a schimba ideile preconcepute și de a arăta societății că verticalitatea, puterea și calitatea unui om nu depind de modul său de a se deplasa.

Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Este un eveniment prin care vrem să vă îndemnăm să priviți omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. Totodată, evenimentul este despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un fotoliu rulant. Cu toate astea, acești oameni au reușit să doboare munți de provocări și obstacole, iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur.

E important să trăim pentru ziua de astăzi și să o facem cu respect și responsabilitate pentru cei de lângă noi. Avem puterea de a schimba lucrurile pe care ni le dorim prin exemplul personal, iar ambiția, puterea și voința pot face imposibilul să devină posibil.

Publicitate

PAULA RUSU va fi gazda acestui eveniment de neuitat, iar atmosfera va fi completată cu momente muzicale susținute de ALEXIA VAY.

În deschidere va lua cuvântul MAGDA COMAN, președintele Asociaţiei Open Your Heart.

Ținutele modelelor și ale personalităților locale care vor urca pe scenă poartă semnătura designerilor: Tina Olari, Cera Mihălescu, Torres Cerimonia by Pasha Men’s wear, Valentina CC, D’OR, Tyana Art, Atelier Marina Nișcoveanu, Luminița Balasz.

Asociaţia Open Your Heart doreşte să mulţumească tuturor celor care ni s-au alăturat şi fac posibil acest proiect: D-lui Primar al Municipiului Brașov Allen Coliban și Primariei Brașov, Kaufland, Arcadia, Aro Palace, Radisson Blu, Elecon, Coresi, Emrent, GammaPrint, Brutăria Morii 75, Le Sommelier Depot, Solve Perform, Luxury Academy, Regina Maria, Cofetăria Bombo, Florin Păsat, Holisterapia, Soul healing center. Parteneri Media/Foto: Uneek Studio, Daniel Marangoci & Mugurel Krausz, Platforma “O femeie”.

Accesul la evenimentul din 20 iulie, în Piața Sfântul Ioan, este liber şi se va face începând cu ora 18.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes