Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Eveniment inedit la Braşov! Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Camelia Potec şi Cătălin Botezatu vin la Gala Campionilor 2023

Publicat

pe

Mari sportivi ai României vor fi prezenti la sfârşitul acestei săptămâni la Braşov unde va avea loc o nouă ediție a Galei Campionilor, eveniment dedicat promovării și recunoașterii performanțelor din domenii precum sport, muzică, arte vizuale, design vestimentar, psihologie, industria frumuseţii şi creativităţii.

Publicitate

Preşedintele Agenției Naționale pentru Sport cu rang de secretar în stat, Elisabeta Lipă, marele campion mondial la box si campion national la raliuri, Mihai Leu, Camelia Potec, preşedintele Federației Române de Natație, Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, antrenorul Emil Săndoi, fosta jucatoare de tenis Adela Diaconu sau fostul mare fotbalist Bănel Nicoliță, sunt doar câteva dintre personalitātile marcante din lumea sportului ce vor veni special la Brașov pentru a fi prezenti la decernarea trofeelor Galei Campionilor.

Cătălin Botezatu, Denis Rifai, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Mihaela Borcea, Ilinca Vandici, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cunoscutul psiholog pentru copii Andreea Măcelaru, Roxana Nemeș, Nicușor Stan, Alina Petre vor participa, de asemenea, la Gala Campionilor de la Radisson Blu Aurum din Brașov.

Gala Campionilor este și Prima Gală din România dedicată micilor fotbaliști, Academiilor și Școlilor de fotbal, personalităților marcante din fotbalul românesc, dar și profesioniștilor cu cele mai însemnate activități și profesii dedicate copiilor și adolescenților din România.

Publicitate

Prezentări de modă, recitaluri, vedete de top ce vor înmâna trofeele câștigătorilor, un regal al performanței și excelenței, toate într-un singur concept: Gala Campionilor.

Premiile Galei Campionilor sunt un concept al impresarului de fotbal, Radu Mătăsăreanu și al Adelei Diaconu, realizatoare de televiziune și fostă sportivă de performanță, și se doresc a deveni o tradiție anuală de înaltă clasă, menită să răsplătească performanța si excelența celor care contribuie la dezvoltarea României prin rezultatele excepționale din domeniile lor de activitate, ce aduc plus valoare țării noastre. Gala este organizată cu scopul de a recompensa valorile României și îşi propune să onoreze cele mai merituoase personalități. În acest an, gala va fi prezentată, de Filip George, om de televiziune, organizator de evenimente, PR și Denisa Dogaru, antreprenoare de succes din domeniul Horeca, cu un îndrăgit restaurant tradițional românesc din centrul Brașovului, Ursul Carpatin.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes