Connect with us
Publicitate

Util

Ești în căutarea unui job? Pe 1 și 2 octombrie are loc, la Brașov, Târgul de Cariere

Publicat

pe

Publicitate

Zeci de posturi vacante vor fi disponibile pentru brașovenii care sunt în căutarea unui loc de muncă. Pe 1 și 2 octombrie are loc Târgul de Cariere, care se organizează la un centru comercial din cartierul Tractorul. Astfel, vineri și sâmbătă, de la ora 10.00 până la 18.00, șomerii sau cei care își doresc o schimbare în viața profesională vor putea să își depună CV-urile la companiile de care sunt intersați și vor putea să stea de vorbă cu angajatorii, în cadrul unui interviu.

Peste 20 de companii din domenii precum retail, automotive, bancar, industrie, IT, producție sau comerț internațional așteaptă de la candidați aflați la început de carieră până la brașoveni trecuți de 45 de ani, care își doresc un loc de muncă stabil. Se caută vânzători, operatori de producție, specialiști în IT, frezori, lăcătuși, mecanici, ingineri sau chiar manageri. Cei care cunosc o limbă străină precum engleză, germană, spaniolă, italiană, franceză sau suedeză vor avea un mare avantaj. Pentru că pandemia a schimbat inclusiv piața forței de muncă, la acestă ediție a târgului de cariere brașovenii vor putea alege între a lucra direct la locul de muncă sau de acasă.

Organizatorii au anunțat că participanții vor putea intra la târg doar dacă vor respecta normele de siguranță. Astfel, accesul în zona evenimentului se va face în baza certificatului verde de vaccinare, a testului negativ PCR sau antigen ori a prezentării unei dovezi de trecere prin boală. Tututor candidaților le va fi măsurată temperatura, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes