Connect with us
Publicitate

Social

Este ziua celui mai drăgălaş locatar al Grădinii Zoologice Braşov. Braşovenii, invitaţi să afle lucruri inedite despre despre micul panda roşu

Publicat

pe

Joi, 21.09.2023, Grădina Zoologică Brașov, la inițiativa organizației Red Panda Network, vă invită să sărbătoriţi împreună cea de-a 12-a ediție a Zilei Internaționale dedicate acestor mamifere amenințate cu dispariția.

Publicitate

Fiți alături de Peggy și Benjamin, cei doi panda roșii de la Zoo Brașov, între orele 11:00 şi 16:00, în zona adăpostului lor, unde vor avea loc diverse ateliere și activități educaționale care vă vor ajuta să aflați numeroase lucruri interesante despre aceste animale drăguțe. Alături de ei vor fi și colegii noștri care vă vor răspunde intrebărilor și curiozităților pe care le aveți legate de această specie.

Program activități:

  1. Să facem cunoștință” (prezentare panda roșu), ora 11.00. Într-o lume în care mediul natural se restrânge iar zonele urbane se extind, grădina zoologică a devenit locul cel mai la îndemână în care pot fi observate şi admirate animalele sălbatice. Haideţi să facem cunoştinţă și să ne împrietenim cu unii dintre cei mai nostimi locuitori de la Zoo, cu Peggy și Benjamin, cei doi panda roșii.
  2. Panda roșu în culori!” (desen cu creioane colorate), ora 12.00
  3. Peggy și mâncarea preferată’’ (labirint). Panda roşu s-a rătăcit! Ajut-o pe năzdrăvana Peggy să ajungă la crenguțele de bambus în timp util pentru prânz! Pe colile de hârtie primite, copiii vor descoperi în labirint calea cea mai scurtă spre crenguțele de bambus.
  4. Ochi de panda” (desen), ora 13.00 (Găsește 5 diferențe între aceste imagini)
  5. Învăţăm să desenăm panda roșu’’, ora 14.00
  6. Red Panda Origami, ora 15.00
  7. Ai aflat azi cauzele care au condus la micşorarea numărului de panda. Transmite un mesaj oamenilor pentru a salva această specie! (pe tot parcursul evenimentului)
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes