Connect with us
Publicitate

Social

Emoţionant! Un bărbat din judeţul Braşov, aflat în scaun cu rotile, surprins în timp ce face pârtie pe trotuar și curăță zăpada de pe mașinile vecinilor

Publicat

pe

Imagini emoționante în Făgăraș. Un bărbat în scaun cu rotile, care și-a pierdut ambele picioare, a fost surprins în timp ce face pârtie pe trotuar și curăța mașinile de zăpadă pentru comunitatea în care trăiește. Imaginea a ajuns virală și a emoționat zeci de utilizatori, după ce a fost postată pe Facebook de soția lui.

Publicitate

Deși este imobilizat în scaun cu rotile și nu are ambele picioare, bărbatul nu a așteptat autoritățile sau vecinii să facă pârtie, ci a ieșit singur ”la lopată”. Fotografia cu bărbatul în timp ce curăță zăpada de pe trotuar a fost postată pe Facebook și a primit sute de aprecieri, transmite observatornews.ro.

Imaginea, apreciată de sute de oameni

”O astfel de imagine ne lasă fără cuvinte. Pe noi, toți cei care „măturăm” de zor pe Facebook, din fotolii, când ninge, cu tot felul de nemulțumiri la adresa unora sau altora”, a scris alături de postare cea publicat fotografia.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    23 ianuarie, 2024 at 11:42 am

    Pe Coliban îl doare oblu-ruc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes