Connect with us
Publicitate

Social

Emoții mari pentru absolvenții de liceu. Astăzi încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat. Peste 3000 de elevi din Brașov vor susține testările

Publicat

pe

Încep probele de foc pentru absolvenții de liceu care se află în febra examenului de Bacalaureat. Astăzi este programată proba la Limba și Literatura Română care începe la ora 9.00. Candidații vor avea la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele.

Publicitate

Marți, 21 iunie, candidații vor susține proba obligatorie a profilului, iar miercuri este programată de proba la alegere a profilului și specializării. Proba la Limba și literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

3.137 de candidați s-au înscris pentru a susține examenul maturității în județul Brașov, în sesiunea iunie-iulie 2022. Dintre aceștia 2.767 sunt absolvenți din promoția curentă și 370 din promoții anterioare. În județul Brașov au fost organizate 13 centre de examen, 10 în municipiul Brașov, și câte unul în Făgăraș, Rupea și Victoria.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00. Afișarea rezultatelor finale este programată pentru data de 1 iulie.

Publicitate

Examenul național de bacalaureat se consideră promovat de către absolvenții studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiții: au susținut probele de evaluare a competențelor, au susținut toate probele scrise și au fost notați cel puțin cu 5 la fiecare dintre acestea, obținând cel puțin media 6 la probele scrise.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes