Connect with us
Publicitate

Social

Elevii Liceului de Muzică vor să îşi cumpere un pian cu banii adunaţi dintr-un concert caritabil

Publicat

pe

Publicitate

Asociaţia de Părinţi PRO MUSICA „Tudor Ciortea”, în colaborare cu Liceul Vocaţional de Muzică „Tudor Ciortea” din Braşov, organizează vineri, 16 decembrie 2022, de la ora 18.00, la Sala PATRIA din Braşov, spectacolul caritabil „Muzică de poveste”, ajuns la cea de-a cincea ediţie, după doi ani de întrerupere din cauza pandemiei.

Visul elevilor şi al profesorilor, de o perioadă mai lungă, este acela de a avea un pian de concert. Din păcate, pandemia a amânat demersul Asociaţiei de Părinţi PRO MUSICA „Tudor Ciortea”, acela de a strânge fonduri necesare achiziţionării acestui instrument performant. Până în acest moment, s-a strâns o parte din bani, dar mai este nevoie de o sumă considerabilă.

Spectacolul caritabil va fi susţinut de elevii şi profesorii liceului, împreună cu invitaţii speciali: sopranele Maria Catrina şi Silvia Micu (Opera Braşov), acompaniate la pian de Simona Patriche (Opera Braşov). Prezentarea evenimentului îi aparţine actriţei Dorina Roman. Alături de aceştia, îşi vor da concursul: prof Mihaela Manciu, prof. Alexandra Glogojan, prof. Cătălin Iosub, alături de ansamblurile: CORONA MELOS – dirijor: prof. înv. Camelia Epure, Corul GYMNASIUM – dirijor prof. Elena Laura Greavu, Corul TRANSYLVANIA – dirijor prof. Mihaela Mureşan, VERSUS – prof. coordonator Cristina Puia, grupul vocal-instrumental RAPSODIA – condus de prof. Liviu Ioan Iosif, ansamblul instrumental condus de prof. Izabela Braşoveanu şi elevii solişti: Andrei Bucă, Kimberly Constantinică, Darius Moisa şi Andra Bordei de la clasele prof. Paula Duca şi Magdalena Suciu.

Invitaţiile pentru acest concert pot fi procurate de la sediul Liceului de Muzică (Str. Colonel Ion Buzoianu nr. 1, tel. 0744188566), iar în seara evenimentului, pot fi achiziţionate de la Sala PATRIA (în cazul în care rămân disponibile), preţul uneia fiind de 50 de lei. Asociaţia de părinţi PRO MUSICA „Tudor Ciortea” Braşov pune la dispoziţie, pentru cei interesaţi, şi un cont pentru donaţii: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes