Connect with us
Publicitate

Administrație

Elevii din municipiul Braşov ar putea primi cornul şi laptele abia de luna viitoare. Până acum copiii nu au beneficiat de acest program

Publicat

pe

Elevii școlilor din municipiul Brașov ar putea avea, poate din următoarea lună, cornul, laptele și fructele asigurate, asemenea colegilor lor, care le primesc de la începutul anului școlar.

Asta însă doar dacă strategia municipalității va da roade. Mai exact, după 2 licitații fără succes pentru asigurarea produselor, Primăria Brașov vrea să rezolve această situație prin negociere directă cu furnizorii și, în acest sens, a trimis la Agenția Națională pentru Achiziții Publice procedura de negociere fără publicare prealabilă, transmite radiobrasovfm.ro.

„Vom invita toate firmele la discuții, inclusiv cele care furnizează aceste produse și în alte părți. Am modificat și caietul de sarcini astfel încât să se acorde punctaj mai mare celor care furnizează produse eco sau sunt în apropierea Brașovului, dar nu este o condiție eliminatorie, deci vor putea participa și alți producători. Sperăm să finalizăm cât mai repede această procedură astfel încât să putem furniza elevilor din municipiul Brașov produsele de panificație, fructele și laptele. Precizăm că achiziția pentru produsele lactate s-a făcut încă din luna octombrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Programul „Cornul și laptele” a fost derulat prin Consiliul Județean o lungă perioadă de timp. Pentru anul școlar 2021-2022, Primăria Brașov a fost singura din județ care și-a asumat derularea acestuia, deși administrația județeană a transmis adrese tuturor autorităților locale din județ. Însă, municipalitatea nu a reușit să adjudece licitațiile pentru atribuirea contractului.

Publicitate

În celelalte localităţi din judeţ, programul este derulat în continuare de Consiliul Judeţean Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes